Muškarci na koje se palim: Dieux du Stade

19 veljače 2007

Dieux du Stade (u prijevodu "Bogovi stadiona") je naziv vrlo popularne serije kalendara koja se počela objavljivati tijekom 2000-tih godina, a sve u dobrotvorne svrhe. Kalendari prikazuju gole i polugole igrače Stade Français, francuskog nacionalnog rugby tima. Zadnjih godina uključeni su i ragbijaši iz drugih nacionalnih saveza i iz drugih sportova. Vrlo (homo) erotizirane poze i visoka kvaliteta fotografija učinili su da ovi kalendari postanu vrlo traženi među ženama i ponaprije homoseksualnim muškarcima diljem svijeta.
Prvi kalendar objavljen je 2001. Godine, a 2004. Počeli su objavljivati i “making of” ili “kako je nastao” DVD. DVD je skoro pa meki pornić u kojemu se goli sportaši namještaju u raznoraznim pozama za vrijeme fotografiranja.

I dok je 2006. Godine DVD bio vrlo čedan, skoro pa da se nije mogao vidjeti niti jedan kurac, ove 2007. godine producenti su prihvatili kritike brojnih fanova, te sada ima kuraca k’o u priči.
Iskreno, meni je cijela ta stvar vrlo napaljujuća. Prije jedno dvije godine, drkajući po daljinskom u gluho doba noći, naišao sam na FTV-u (Fashion TV, ne napadajte me odmah, ne gledam to, slučajno sam naletio) na kratak isječak iz jednog od prošlih DVD-ova. A što da vam lažem, kurac mi se digao kao ni na jedan gay pornić. Sva sreća da sam to uspio snimiti na video, pa sam imao priliku kasnije detaljno razmotriti sve detalje.

Pokušao sam vam pronaći linkove na DVD iz 2007. godine, ali kako ja imam staru kantu od kompjutera, niti jedan od clipova na doljnjim linkovima ne mogu vidjeti. Nadam se da ćete vi biti bolje sreće. Apdejtirao sam RealPlayer, QuickTime, ali ništa. Stalno mi javlja pogrešku “Cannot play back the video stream: no suitable decompressor could be found.” Ako netko zna kako da to riješim, pliz pomagajte!
Link na kojemu možete skinuti klipove je tu:
http://rapidshare.com/users/D9SV0Z

Postoji još jedan link na kojemu se nalazi 5 fileova, koje trebate skinuti svih pet, ne mijenjati im ime i onda ih povezati zajedno, npr. programom HJ-Split (freeware – link http://www.freebyte.com/hjsplit). Nažalost ni tu nisam bio bolje sreće. Prikazuje mi samo audio s bijelim ekranom. Opet, možda vi budete bolje sreće. Link za download fileova:
http://www.rapidshare.com/users/NSS08W
Kada se fileovi spoje, film traje sat i pol. E da mi je to vidjeti.

Još prije, dok nisam niti sanjao da ću pisati blog, dakle nisam mislio na vas, uspio sam skinuti jedan klip, koji za divno čudo radi. To je klip s Seanom Lamontom, reprezentativcem Škotske u ragbiju. A što da vam kažem, Sean je hot, klip je hot, a par slika možete vidjeti ispod. Nažalost, više ne znam link s kojeg sam ga skinuo.



Evo, nadam se da ćete vi biti bolje sreće s klipovima, i javite kakvi su.
Uputa za download: nakon što kliknete na neki od linkova otvorite će se web stranica na kojoj trebate kliknuti na "Free", zatim na idućoj stranici čekajte da se odvrti do nule Download ticket i nakon toga možete downloadati film. “Neplaćajući” korisnici imaju ograničenje u broju filmova koje mogu skiniti u određenom vremenu.

U međuvremenu evo nekoliko slikica s kalendara i DVD-a.






















5 komentara:

Anonimno kaže...

sve na jednom mestu, odlicno. puno pohvala za blog od kolege iz srbije :)

Tomo kaže...

super ti je blog :)

Anonimno kaže...

Zanimljiva je ova galerija, doduše ja baš ne volim ovakve tipove, ali je sve lijepo pregledno uklopljeno u tekst. Čekam novi tekst. ;)

Anonimno kaže...

ej! ma blog ti je shpitzza! vrlo pregledan a posebno poučan. skužil sam da imamo dosta slične poglede i ukuse. samo tak nastavi!
pozdrav od varaždinca(26) ;)

Jonasy kaže...

Hvala ljudi na pohvalama. Drago mi je da vam se sviđa. Idemo dalje...