Što prvo primjetim na muškarcima?

25 ožujka 2007

Evo još malo trabunjanja na temu prethodnog posta.

Dakle, što prvo primjetim? Pa zapravo sve, ako govorim o čisto fizičkim osobinama. Ne mogu izdvojiti jedan dio tijela za koji mogu reći da mi je više privlačan od drugih. Sve mi je sexy, i guza, i noge, i ruke, i prsa, i leđa, i vrat, i stopala, pa čak i prsti na ruci. U svlačionici mi je zapravo problem držati pogled ravno i tjerati se da mi oči ne šaraju gore-dolje, lijevo-desno. No vježbom, sve se može :-).

No zapravo ima jedan dio tijela koji mi je presudan da li će mi se netko fizički svidjeti ili ne, a to je lice. Može frajer imati ne znam kakvo tijelo, ali ako mi lice nije privlačno, frajer mi je potpuno nezanimljiv. Vrijedi i obratno. Uz privlačno lice, prolazi i lošije tijelo. Zapravo to je ono što kod nekoga prvo primjetim – lice.

Ali ako izuzmem lice, tu mi je izbor već itekako otežan. Jednostavno se ne mogu odlučiti što me više privlači ili što mi je više sexy. Nije da si time razbijam glavu.

Ponekad i samog sebe iznenadim kada se uhvatim kako me na nekome privuče neki “lijevi” dio tijela. Evo na primjer stopala. Nije mi to fetish, ali neki frajeri imaju baš sexy stopala, onako baš lijepo oblikovana, lagano dlakava (s gornje strane, naravo). Evo baš nedavno u sauni do mene sjedio neki tip, ja gledam svoja posla, znoj curi s mene, i pogled mi odluta na njegovu nogu tj. na stopalo. Bilo je tako savršeno da mi je došlo mi da se sagnem i da mu ga poližem. OK, OK, nemojte se odmah zgražati, kada kažem “došlo mi je”, mislim samo teoretski.

Koji put se uhvatim da mi pažnju privuku nečiji prsti na rukama. Također i podlaktice. Snažne noge i lijepa guza, posebna su priča. Ma sve me na muškarcima privlači. Od uha do malog prsta.

Iako, kada mi neki muškarac prilazi prvo primjetim lice, ali odmah nakon toga pogled mi automatski odluta na izbočinu u njegovim hlačama. Baš je sexy kada je ta izbočina fina vidljiva.

Kažu da muškarci pomisle na seks u prosjeku svakih sedam sekundi. Mislim da bi to kod mene i bilo točno. Iskreno, svakog muškarca u prvom redu vidim kao seksualni objekt. To se u prvom redu odnosi na nepoznate tipove koje svakodnevno srećem. Najprije primjetim lice, a tek onda onako opću pojavu, opći dojam koji netko ostavi na mene svojim cijelim tijelom. Sada će netko reći da sam stvarno puknut, ali ponekad se dok hodam na ulici igram sam sa sobom malu igricu. Jednostavno ocjenjujem frajere koje usput susrećem po tome bi li se s njima povalio ili ne. Ili si (u sebi) kažem, od idući 20 frajera koji mi dođu u susret moram izabrati jednog s kojim bi se poševio, bez obzira da li bi to stvarno i poželio, jednostavno trebam izabrati najboljeg među njima. Lud ili ne, to me jednostavno ponekad zabavlja. Uostalom što ima loše u tome? Možda bi i ti slučajni prolaznici, da znaju o čemu zamišljam, bili polaskani.

5 komentara:

Anonimno kaže...

več post?! super.
uhaj hot hot tip na fotki!
za lice se definitivno s tobom slažem (prvo pogled na lišce - a ovo je fakat hot!), bez tog dijela ako nije privlačno nije mi ni gušt biti s nekim ili uživati imal on neznam kak ,sexy body,. e al ovaj tip je zbilja zgodan; ukratko moj tip, a posebnu muževnost mu daje i posebno mi je sexy kratka kosa a osmijeh, pogled.. mmm
-jao jonasy diže mi se..
stopala i prsti također mogu biti sexy. e obradoval bi se da me upoznaš, sve to sa sportskom građom tijela, samo s nedostatkom takvih mišića ali bi si mogel dati truda i za to ;)
ak si ti puknut onda sam i ja takav, ali mislim da je to normalno.
smešno mi je bilo, citiram te: lagano dlakava (s gornje strane, naravno) :)))))
i cool igrica naravno.
dobar ,postek,!
varaždinec (26) ;)

Anonimno kaže...

bil mi je tip preblizu pa sam se napalil. i raspalil! hehe kužiš?
uhajjj..mmm ;)

Anonimno kaže...

Ja sam te sad otkrio, no kad sam vidio da imaš post o Meloniju sad ću te podrobnije istražiti. Nisi jedini napaljenik na njega. :P
replay1986.blog.hr

Jonasy kaže...

Ajde, uvijek mi je drago kada nekoga oraspoložim kojim svojim postom. A izgleda da sam Variždinca jaaako dobro oraspoložio. :-) Nadam se da ti je bilo lijepo.
Inače, frajer na slici nije nikakav maneken ili porno glumac, to je jedan od profila s jednog od mojih najdražih web site-ova: www.bigmuscle.com
Nažalost lik je skinuo svoj profil, valjda mu je dosadilo dobivati hrpe e-mailova onih koji sline nad njim. Pa sad mi se lampica upalila! Mora da ga je Varaždinec opsjedao svojim e-mailovima i ovaj se uplašio da se možda ne radi o nekom manijaku i jednostavno zbrisao. Što mi učini, Varaždinec? Ovaj frajer mi je bio najdraži na cijelom site-u!
I ne moraš se pumpati Varaždinec, dobar si ti meni i ovakav kakav si :-).

Replay, welcome to Chris' fan club :-).

Anonimno kaže...

fala jonasy, pusa! ;)